Veiledere til faglig plattform

Tekst: Ingvild Hestad Torkelsen

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

FMSO har det siste året jobbet med å lage veiledere til den faglige plattformen, og nå er de tilgjenglig også på nett. Det er laget veiledere for SMISO og Dixi sitt tilbud til flerkulturelle brukere, personer med funksjonsnedsettelser, alle kjønn og barn (denne legges ut i løpet av kort tid).

Siden høsten 2018 har FMSO sammen med ansatte ved sentrene og personer fra organisasjoner og fagmiljø delt, vurdert, samlet og sortert det som finnes av kunnskap, forskning og erfaring på de respektive fagfeltene, og vi er stolte av å kunne tilby dette både til ansatte på SMISO, deres samarbeidspartnere og alle andre som er interessert i å lære mer.

 

Versjonen som foreligger er en beta, og vi jobber fortløpende med å rette opp linker og annet småplukk. Det skal derimot være nok å bli klok av likevel.

 

Til veilederne.