scandic-sunnfjord-hotel

Påmeldingen er åpen!

Bli med på årets Landskonferanse på  Scandic Sunnfjord Hotel & Spa i Førde, 1. og 2. september 2022!

Konferansen er både en fagkonferanse og en markering av at Nok. Sogn og Fjordane er 10 år. 

I år er tema for konferansen god seksuell helse og seksuell folkeskikk, jakten på godfølelsen og godt arbeidsmiljø. Målet er å være en relevant arena for nettverksbygging og kompetansedeling på tvers av fagfolk, slik at vi sammen kan forebygge seksuelle overgrep og hjelpe de som er utsatt.

Konferansen er for alle med interesse for temaet, enten du er ansatt ved et Nok.senter eller er helsepersonell, jobber i barnehage eller i skole, i politiet, er student, politiker eller på andre måter er engasjert.

Les mer om konferansen og påmelding på Nok. Sogn og Fjordane sine sider.

Skriv til oss her